УЧИЛИЩЕН МАРКЕТ – Schoolmarket.bg

Последвайте ни:

logo

ЗА НАС

Училищен Маркет – Schoolmarket.bg
e онлайн магазин, разработен и фокусиран да покрива нуждите от иновативни и практични образователни решения на училища, детски градини, центрове и занимални за деца.

Бизнесът ни е ориентиран изцяло към образователната общност. Отчитайки последните тенденции и изисквания в образованието, ние сме тук, за да подкрепим учителите и ръководствата на детски градини и училища в стремежа им за по-високо качество на образователния процес и създаването на удобна и стимулираща образователна среда.

Вярваме, че добре оборудваните класни стаи спомагат за по-ефективно учене и създават позитивна образователна атмосфера.

При нас можете да откриете широка гама от висококачествени и разнообразни образователни продукти – помощни материали и пособия по всички учебни предмети, обзавеждане и оборудване и други необходими ресурси за успешното обучение в детски градини и училища.

Подбираме с грижа и внимание, продуктите, които предлагаме, отчитайки актуалните образователни стандарти и специфични нужди.

Дългогодишния ни опит, вече повече от 30 години и експертиза в областта на образованието, ни правят предпочитан професионален партньор.