Възможна е актуализация на цената. Направете запитване на sales@schoolmarket.bg като посочите модела на продукта!

Етажерка "Момиче" за детски градини или stem кътове - 70 х 40см H - 90см

New Етажерка "Момиче" за детски градини или stem кътове - 70 х 40см H - 90см
Модел: 20067322
Наличност: По предварителна заявка!
387.00 лв с ДДС: 387.00 лв
К-во: Добави в кошницата

Етажерка "Момиче" за детски градини или stem кътове - 70 х 40см H - 90см

Етажерка с три полици и принт на Момиченце. Съчетавайки съвремнна технология с дизайн получаваме прекрасни мебели за деца. Етажерката Момиче е с интересен и забавен дизайн. Изработена изцяло от ламинирани плоскости. Принтираното изображение я прави атрактива и подходяща за детски заведения и стем кътове. Използваната принт технология е напълно безопасна за здравето на човека, както и за околната среда.

Подходяща мебел за материали необходими в ежедневието за учебници, тетрадки, моливи, флумастри, пастели и други.Подходяща етажерка за детски градини, училища, занимателни центрове, школи и други заведения за деца.

Размери: (см.)

  • ширина 70см;
  • дълбочина 40см;
  • височина 90см.
  • ->3 полици

Изработен от ЛПДЧ с дебелина 0,18см.Предлага се възможност за избор на цвят ламинираните плоскости на ЛПДЧ (разгледайте палитрата).За най-добро качество на принтираното изображение препоръчваме светъл цвят на плоскостта, която ще бъде принтирана.

Посочената цена е актуална само за Базови цветове на ЛПДЧ! При избор на различни цветове от базови води до съответното оскъпяване. При избор на цветови комбинации между повече от един цвят се прилага по-високото оскъпяване. Изработена от сертифицирани материали с доказан произход и качество. Произвeдена в България.Гарантирано качество, доказано с времето. Избраният цвят се посочва като коментар при завършване на поръчката в поле бележки или при разговор с оператор след подадена заявка!